Гра Зоопарк Понг

Зоопарк Понг - хороша гра в понг з милими тваринами, дуже цікава спортивна гра, для одного гравця. Гра схожа на класичний Понг, тільки за участю тварин, саме вони будуть у ролі ракеток. В одному із зоопарків влаштували конкурс для тварин, щоб вони могли розважатися і розважати публіку. Тварини гратимуть у Понг, а птахи подаватимуть м'ячики. У грі доступно для вибору цілих 30 тварин, серед яких є: мавпа, слон, тигр, панда і багато інших. Щоб відкривати тварин, потрібно збирати золоті монетки.

Виберіть персонажа і почніть грати в Понг із супротивником комп'ютером. Вдаряйте по м'ячу і збирайте ігрові бонуси, щоб збільшити або продовжити час гри. Проходьте складні рівні із захоплюючими посиленнями разом із вашими улюбленими тваринами!

Як грати?

Перетягніть тварину вліво і вправо. Керуйте твариною і пересувайте її так, щоб м'яч влучив по ній і щоб м'яч відскочив назад. Забийте 3 голи раніше суперника, щоб просуватися рівнями. до якого рівня ви зможете дійти? Давайте перевіримо! Спробуйте відкрити всіх тварин, удачі!

Тут розташована онлайн гра Зоопарк Понг, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Понг
3.6153846153846 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 13)
Керування у грі:
  • or
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Zoo Pong.
  • Вона отримала оцінку 3.6 з 5, проголосувало 13 чоловік(а).
  • Дата релізу: Лютий 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри