Гра Губка Боб: Понг із Планктоном

Класичний Понг перетворився в новій грі "Понг із Планктоном". Планктон і його дружина-комп'ютерник Карен придумали, як повернути до життя цю цікаву вінтажну річ. Вони використовують свої передові технології для створення силових щитів і електричної кулі! Як це круто?

Незважаючи на те, що Планктон трохи змінив гру зовні, правила здебільшого залишилися колишніми. Кожен гравець має захищати свою частину поля. Якщо м'яч пройде повз вас, ваш суперник заб'є гол, і навпаки. Переможе той, хто першим заб'є максимальну кількість голів!

Як грати?

На щастя, гра в понг це не ракетобудування. Навіть Планктон з усіма його технічними навичками не ускладнив завдання більше, ніж потрібно. Щоб змагатися, вам потрібно буде тільки використовувати мишу, щоб швидко переміщатися з одного кута в інший, щоб блокувати м'яч, що летить.

Електрична куля може рухатися досить швидко, а також мати неспокійну траєкторію. Ви повинні передбачити, куди вона буде спрямована далі, щоб максимізувати свої шанси заблокувати її. Просто рухайте мишею вгору або вниз, щоб спрямувати Планктона туди, куди, на вашу думку, він збирається потрапити.

І останнє, але не менш важливе: ця гра не може тривати вічно! Конкуренція може бути сильною, як ніколи, але хтось має бути переможцем. Ось чому Планктон і Карен вирішили ввести обмеження на кількість цілей, які ви можете отримати. Хто першим заб'є сім голів, той і виграє! Але не турбуйтеся занадто сильно, якщо вам важко пристосуватися, ви завжди можете спробувати ще раз!

Вам, безсумнівно, сподобається цей ремейк класичної гри на тему Губки Боба. Планктон і Карен точно знають!

Тут розташована онлайн гра Губка Боб: Понг із Планктоном, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Понг
4.4 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 5)
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — SpongeBob: Plankton Pong .
  • Вона отримала оцінку 4.4 з 5, проголосувало 5 чоловік(а).
  • Дата релізу: Лютий 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри