Гра Супер Флеппі Берд

Flappy Bird, як відомо, одна з найвпізнаваніших мобільних ігор, а Маріо - це визначення талісмана відеоігри, тому в грі "Супер Флеппі Берд" були об'єднані обидві ці ігрові легенди в повноцінну гру! Гра вийшла приголомшлива, в ній дуже добре поєднуються Маріо і Флеппі Берд, музика і меню також викликають спогади про деякі ігри Маріо, це сподобається безумовно кожному! Нас чекає все та ж літаюча і пурхаюча пташка, але цього разу вона в світі Маріо.

Гра має магазин і величезну систему прокачування. Тепер можна грати не просто на рекорд за рахунком, а на прокачування, збирай золоті монетки і використовуючи їх на купівлю різноманітних новинок, як-от: нові скіни пташок або ігрові локації. Тепер у грі є сенс, адже чим далі і чим більше ви будете грати, тим більше стане у вас золота і тим швидше ви прикупите все бажане з магазину.

Як грати?

Летіть до перемоги, збирайте бонуси і монети, купуйте скіни і багато іншого в цій новій ігровій пригоді! Під час польоту, між трубами будуть розташовані поодинокі золоті монетки, а іноді можна зустріти різні гриби з Маріо, які можуть додати вам грошей, зменшити вашу пташку або збільшити до величезних розмірів і зробити її невразливою. Є мінігриби, є золоті, а є мегагриби, які напевно стануть улюбленими для всіх! Збирайте посилення і летіть якомога далі, щоб все таки встановити найвищий рекорд у цій новенькій грі про Флеппі Берд!

Тут розташована онлайн гра Супер Флеппі Берд, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Флаппі
4.4545454545455 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 22)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Super Flappy Bird.
  • Вона отримала оцінку 4.5 з 5, проголосувало 22 чоловік(а).
  • Дата релізу: Квітень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри