Гра 3Д Дартс на Двох

Гра "3Д Дартс на Двох" являє собою захопливе змагання на влучність між двома гравцями. Гра має яскраву і реалістичну 3Д графіку, яка дасть вам змогу відчути себе справжніми професіоналами в грі в дартс. Тепер ігровий процес практично не відрізнити від реальності, адже елементи управління і фізика в грі дуже реалістичні.

Ви зможете грати з другом на одному пристрої і змагатися, хто з вас виявиться більш влучним. Окрім гри на двох, з реальним гравцем, доступна і гра на двох з гравцем-комп'ютером. У цьому режимі ви будете проходити гру за рівнями, де в кожному рівні потрібно перемогти гравця-комп'ютера, обігравши його за очками. У режимі гри на двох з гравцем-людиною, є можливість вибору серед представлених різних режимів гри, такі як класичний 501, 101 або 301.

Для початку, ми радимо зіграти з комп'ютером, щоб потренуватися і пройти якомога більше рівнів гри. Це підвищить ваші навички гри в дартс, дасть можливість звикнути до управління і дротиків і підготує для гри з реальним суперником, яким буде людина. Це може бути ваш друг, знайомий, може хтось із батьків або сестра, брат і будь-хто, хто хоче пограти в дартс або вже вміє і любить грати в цю чудову гру!

Як грати?

Керування в грі здійснюється за допомогою миші, ви зможете точно прицілюватися і обирати силу кидка для влучання в ціль. Кожен гравець має свій власний набір із 3 дротиків. Ви граєте, натискаючи на екран, але вам доведеться точно розрахувати силу кидка, якщо ви хочете отримати один з великих очок, який допоможе вам перемогти свого супротивника. У кожному з режимів гри, рахунок йде на спадання і перемагає гравець, який першим опустить свій рахунок до 0.

Гра 3D Дартс на Двох - це чудовий спосіб розважитися разом з друзями і провести час весело і цікаво. Починайте просто зараз, змагайтеся і веселіться!

Тут розташована онлайн гра 3Д Дартс на Двох, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Дартс
4.3333333333333 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 3)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — 3D Darts for Two Players.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 3 чоловік(а).
  • Дата релізу: Березень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри