Гра Дартс 501 та Інші

Гра "Дартс 501 та Інші" пропонує зіграти в традиційну гру "501", або в режимі виклику з 9 дротиками, або в режимі двох гравців. Ця гра підійде як для одного гравця, так і для двох. Ви можете кинути виклик своєму другові або битися у світовому турнірі проти комп'ютерного суперника.

У грі "Дартс 501" на вас чекає реалістична графіка і ви будете керувати рукою, яка кидає дротики. Однак це не так просто, як може здатися - ваша рука може здригнутися і дротик полетить не в тому напрямку, куди ви хотіли. Кожен гравець кидатиме по три дротики, а потім ходитиме опонент. Після кожного кидка результат буде відображатися внизу екрана. Після закінчення турніру будуть відображені загальні результати, і ви дізнаєтеся, хто переміг.

Якщо ваша точність кидків висока і ви майже завжди потрапляєте прямо в центр, набираючи 50 очок за кидок, то перемога в грі Дартс 501 буде напевно за вами.

Як грати?

Вибирайте режим гри і приступайте. Перший режим 501 - це найкласичніший режим гри в дартс, і ви гратимете в режимі світового турніка, де представники різних країн намагатимуться якнайшвидше набрати 501 очко, кидаючи по 3 дротики у свою чергу. У режимі 9 дротиків, потрібно просто-напросто, набрати максимальну кількість очок за 9 кидків. Ну і останній режим на 2 гравці, надасть можливість перевірити свої сили в справжньому поєдинку з вашим другом. Ходіть по черзі і робіть найточніші кидки, щоб в кінцевому підсумку перемогти за очками. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Дартс 501 та Інші, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Дартс
4 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 7)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Darts 501 and More .
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 7 чоловік(а).
  • Дата релізу: Березень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри