Гра Класичний Дартс

Ви, напевно, знаєте основне завдання для гри в дартс. Коротко, є поля з однією областю, які приносять вам очки. Подвійна площа x2 очка, потрійна площа x3 очка. Якщо ви потрапите в центр мішені, ви отримаєте 25 очок, а в самий центр, червоного кольору, цілих 50 очок.

Мета полягає в тому, щоб звести рахунок до нуля, а останній дротик повинен потрапити в дуплет або в яблучко. Перемагає гравець із найменшою кількістю очок. Гравець-людина грає проти гравця-комп'ютера, а режим гри називається 510. Це означає, що гравці прагнуть набрати 501 очко і той, хто зробить це першим, перемагає. Рахунок іде у зворотному напрямку, потрібно дійти від 501 до 0. Це і є класичний дартс!

Як грати?

Просто грати просто проведіть мишкою вгору і відпустіть, щоб кинути дротик. Гравці кидають дротики в порядку черги, один за одним. Кожен гравець за свій хід, може кинути 3 дротики. На початку гри потрібно намагатися отримати якомога більше очок за кожен кидок, а під кінець гри, потрібно потрапити в правильні області, щоб звести свій рахунок до 0 і перемогти! Давайте змагатися!

Тут розташована онлайн гра Класичний Дартс, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Дартс
3 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 6)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Darts Classic.
  • Вона отримала оцінку 3.0 з 5, проголосувало 6 чоловік(а).
  • Дата релізу: Березень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри