Гра Справжній Дартс

Справжній Дартс- найкраща спортивна гра для всіх комп'ютерних браузерів! Змагайтеся з комп'ютером або вашим другом на одному пристрої! У грі безліч режимів і рівнів складності. Чи зможете ви пройти їх усі? Натисніть і тягніть, щоб прицілиться, а потім, різким рухом випустіть дротик з потрібною силою.

Гра має 2 основні режими, 301, 501 і на час. У першому режимі потрібно набрати 301 очко швидше ніж це зробить комп'ютер. У режимі 501, потрібно набрати відповідну кількість очок для перемоги. Кожен гравець кидає по 3 дротика в свою чергу, а потім 3 дротика кидає суперник. У режимі двох гравців, доступний лише 1 режим 301 очко. Змагайтеся з вашим другом або будь-якою іншою людиною і покажіть йому своє вміння гри в дартс.

Як грати?

Тягніть курсор по екрану і різким рухом кидайте дротик у ціль, набирайте потрібну кількість очок для перемоги залежно від обраного режиму! Зробіть ставку, але будьте обережні - у разі програшу ваша ставка не повернеться! Заробляйте монети, перемагаючи в іграх. Що вищий рівень складності, то більше монет ви отримаєте в разі перемоги!

Тут розташована онлайн гра Справжній Дартс, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Дартс
4.5 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 2)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Real Darts.
  • Вона отримала оцінку 4.5 з 5, проголосувало 2 чоловік(а).
  • Дата релізу: Березень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри