Гра Аркадний Дартс

Грайте в захопливу і просту гру в дартс! Стріляйте дротиками і цільтеся в центр мішені. Не забувайте натискати на бонусні символи, щоб набирати більше очок і уникати бомби! Аркадний Дартс - це можливість перевірити свою точність на дартс-дошці. Тепер у вас є така можливість! Просто візьміть кілька дротиків, виберіть набір і починайте грати та тренуватися. Почніть створювати свою історію гри в дартс просто сьогодні! Спробуйте набрати максимальну кількість очок і киньте виклик усім!

Як грати?

Гра доволі проста, вам дається всього лише 10 дротиків. За кожен кидок ви отримуєте очки, залежно від того, в який сектор мішені ви потрапите. Під кінець гри, всі очки за 10 кидків підсумовуються і ви отримуєте загальний результат гри. Грайте гру одну за одною, щоб навчитися кидати дротики ще краще і побити свій рекорд.

Під час кидка, ви бачитимете дві шкали, за якими бігають повзунки. Перший повзунок для вибору горизонталі і другий для вибору вертикалі або сили кидка дротика. Щоб потрапити в центр, потрібно зупинити повзунки в самому центрі.

Тут розташована онлайн гра Аркадний Дартс, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Дартс
4.2 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 5)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Arcade Darts.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 5 чоловік(а).
  • Дата релізу: Березень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри