Гра Дратс із Трампом

Гра "Дратс із Трампом" присвячена одному з президентів США на ім'я Дональд Трамп, який вирішив представити себе в якості циркового трюку і гри в дартс! У демократичній країні глузування над президентом або його оточенням вважаються нормальним явищем. Сам президент не ображається на це, а, навпаки, вважає це додатковою рекламою.

У цій грі гравцям пропонується кидати дротики в мішені, розміщені на контурі тіла президента. Якщо гравець промахнеться і випадково потрапить у тіло президента кілька разів, він програє. Ця гра являє собою щось на зразок дартсу, але з використанням зображення президента як мішені.

Як грати?

Уся гра розділена на рівні і в кожному рівні вам доступна незліченна кількість дротиків. Головне завдання в рівні, збити всі мішені. Для цього потрібно потрапити в мішень і збити її. При влучанні в центр мішені ви отримуєте 500 очок, далі від центру 300 і в самий край мішені всього лише 100 очок. Усі очки, зароблені за пройдені рівні, підсумовуються і записуються як окремий рахунок однієї гри. Кожна гра триває доти, доки ви не програєте. З кожним рівнем гра ускладнюється таким чином, що мішень починає обертатися швидше і швидше, а значить в неї зовсім складно потрапити.

Готові встановити свій особистий рекорд, тоді приступимо? Бережіть президента і вчіться точно кидати дротики по мішенях, це справжній екстремальний дартс!

Тут розташована онлайн гра Дратс із Трампом, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Дартс
4.5 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 4)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Trump Darts .
  • Вона отримала оцінку 4.5 з 5, проголосувало 4 чоловік(а).
  • Дата релізу: Березень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри