Гра Дарт 69

Якщо ви любите грати в дартс і віддаєте перевагу складним випробуванням, то ми рекомендуємо вам спробувати гру під назвою "Дарт 69". Ця захоплива гра точно запам'ятається вам на довгий час. Як і у звичайній грі в дартс, ваша мета - потрапити в центр мішені, щоб заробити максимальну кількість очок. Навіть якщо ви жодного разу не були в тирі, тут ви навчитеся влучно кидати дротики всього за кілька спроб.

Перед вами розкладено безліч дротиків із гострими наконечниками, які точно встромляються в будь-які поверхні, крім металевих. Ваше завдання полягає в тому, щоб потрапити цією гострою паличкою прямо в намальовану крейдою дошку. Перед тим як зробити перший кидок, потрібно гарненько подумати і підготуватися. Дошка не стоїть на місці, вона пересувається з правого боку в лівий. Кинути дротики потрібно так, щоб для всіх наступних залишилося місце на дошці.

Гра складається з рівнів і кожен рівень це календарний день, а всього їх аж 365 штук. Кожного дня для вас готують нові випробування, будуть рухомі й обертові платформи абсолютно різної форми та багато іншого.

Як грати?

Натисніть, щоб вистрілити дротиком прямо в точку. Продумуйте ваші кидки наперед. Підбирайте місце для кожного дротика і намагайтеся грати так, щоб один дротик не потрапляв на місце другого. У вас немає права на помилку, але ви можете використовувати додаткове життя і продовжити гру з точки останнього успішного кидка. Також ви можете знизити рівень складності кожного рівня, але це коштує грошей. Збирайте золоті монети і розпоряджайтеся ними як завгодно. Всі дні розділені на справжні місяці, тож постарайтеся успішно пройти спочатку день, потім тиждень і потім місяць, чи вдасться вам пройти всі рівні року, це залежить тільки від вас. Якщо любите дартс, тоді приступайте до гри просто зараз і спробуйте пройти всю гру. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Дарт 69, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Дартс
4.5 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 2)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Dart 69.
  • Вона отримала оцінку 4.5 з 5, проголосувало 2 чоловік(а).
  • Дата релізу: Березень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри