Гра Дартс Хіт

Дартс Хіт (Дартс Удар) - захоплива аркадна гра, в якій вам належить показати всю свою спритність і влучність, щоб кидати дротики по дерев'яній мішені, на якій є яблука! Гра схожа з іграми про кидки ножів, але тут саме дротики з усім улюбленої гри в Дартс. Якщо ви фанат цієї гри, тоді беріться до цієї кумедної розваги і спробуйте пройти всю гру і всі її рівні, яких дуже багато. У кожному з рівнів на вас чекає особливе завдання з умовами, як-от: кинути 8 дротиків, які мають влучити в мішень або ж перемогти боса. У багатьох рівнях гри на вас чекатимуть боси, вони відрізняються особливим обертанням мішені, що ускладнює виконання завдання.

У міру проходження гри, вам відкриваються нові дротики, які мають більш крутий і унікальний вигляд. Чим більше босів ви перемогли, тим більше дротиків відкриваєте. Цікаво? Тоді приступайте!

Як грати?

Грайте в гру і спробуйте метати дротики у вільні частини мішені по колу. При цьому, кожен дротик повинен потрапити у вільну частину мішені, якщо там вже є встромлений дротик, інший дротик відлетить убік і ви програєте, після чого повинні будете починати рівень заново. Вам дається скільки завгодно спроб, можна програвати раз за разом, а продовжити можна завжди з останнього пройденого рівня, адже гра зберігає прогрес. Як далеко ви зможете зайти? Давайте перевіримо!

Тут розташована онлайн гра Дартс Хіт, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Дартс
4.4 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 5)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Darts Hit.
  • Вона отримала оцінку 4.4 з 5, проголосувало 5 чоловік(а).
  • Дата релізу: Березень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри