Гра Дарт Майстер

Дарт Майстер - це онлайн гра на одного гравця, яка являє собою дартс-гру, засновану на фізичних законах і майстерності. Вам необхідно мати хорошу зорово-моторну координацію, щоб впоратися з гравітацією і потрапляти точно в ціль. Гравцеві належить кидати кілька дротиків по мішенях, які в свою чергу рухаються. Сучасний світ став складнішим, ніж був раніше, і хоча фізичні закони залишилися незмінними, гравітація та інші ефекти стали більш помітними і викликають непрості випробування для гравців.

Ви маєте поєднувати свої навички спритності й точності, щоб перемогти в цій складній грі, включно з умінням брати випередження і грати з рухомими мішенями для дротиків. Якщо ви вважаєте що легко впораєтеся з цим завданням, то на вас чекає справжній виклик. Найкращі гравці доводять свою майстерність у цій грі, використовуючи свої навички координації, терпіння, таймінгу і розуміння гравітації.

Як грати?

Ваша мета полягає в тому, щоб вразити якомога більше мішеней, не пропустивши жодної дошки. Гра розділена на міні рівні, в кожному з яких на вас чекає кілька мішеней. Кожна мішень може принести вам 1 або 2 очки. Чим далі ви граєте, тим більше очок збираєте на свій рахунок. Цільтеся і стріляйте по рухомих мішенях і головне не зробіть промаху, інакше ви програєте і всю гру доведеться починати з самого початку. Грайте безліч разів і спробуйте зайти так далеко, як тільки зможете, щоб встановити особистий рекорд за очками. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Дарт Майстер, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Дартс
5 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 2)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Dart Master .
  • Вона отримала оцінку 5.0 з 5, проголосувало 2 чоловік(а).
  • Дата релізу: Березень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри