Гра Телевізійне Дартс-Шоу

Вас запросили на Телевізійне Дартс-Шоу, де ви гратимете у справжній дартс, а за вашими діями спостерігатиме ціла маса людей на екранах своїх телевізорів. Чи хочете ви стати телезіркою? Для цього доведеться добряче попрацювати, адже грати в дартс треба ще вміти!

Слідкуйте за призом у цій захопливій грі в дартс. У телешоу про дартс ви кидаєте дротики в певні точки на дошці для дартсу. Але все не так просто, як здається. На вас чекають рухомі цілі, небезпечні зони й обмеження за часом проти вас, коли ви прагнете перемоги.

Здебільшого, гра має кілька ігрових режимів і головні з них - це аркадний режим і груповий. У груповому режимі ви можете вибрати додатковий режим гри, серед таких як: 301, 501, 701, на час, Блек Джек та інші. Також ви можете вибрати кількість гравців від 1 до 4, які гратимуть разом на одному пристрої і ходитимуть по черзі. В аркадному режимі ви граєте в дартс на проходження. На вас чекає 16 унікальних рівнів, під час яких вам доведеться виконувати різні завдання. Як далеко ви зможете зайти, залежить тільки від вас!

Як грати?

Обирайте точку на мішені, куди будете кидати, а потім обирайте силу кидка. Для цього потрібно ставити повзунок у потрібному місці і дротик полетить до своєї мети. Якщо ви готові до виступу перед екранами телевізорів, тоді починайте гру і шоу почнеться!

Тут розташована онлайн гра Телевізійне Дартс-Шоу, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Дартс
3.75 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 4)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — TV Darts Show.
  • Вона отримала оцінку 3.8 з 5, проголосувало 4 чоловік(а).
  • Дата релізу: Березень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри