Гра Дартс із друзями

В онлайн грі "Дартс із друзями" ви кидаєте дротики, проводячи пальцем догори, щоб влучити в яблучко і набрати додаткові очки. Ця гра є чудовим способом перевірити свої навички в дартсі та отримати задоволення від гри разом із друзями. Не пропустіть можливість стати справжнім майстром дартсу!

Гра пропонує безліч функцій, включно з можливістю поділу екрана, щоб тренуватися і стати королем або королевою дартс. На вас чекає тема паб-бару, приватні кімнати і можливість грати в реальному часі проти своїх друзів. Грайте і боріться з вашими друзями, щоб визначити, хто є найкращим гравцем у дартс. Кожен кидок дає вам шанс на перемогу, тому не пропустіть свій шанс на успіх.

Для посилення азарту в грі використовується дошка для дартсу, що постійно рухається. Крім того, ви можете дражнити своїх друзів, надсилаючи їм смайлики.

Зберігайте свої результати і покращуйте свої навички, щоб стати справжнім майстром дартсу.

Як грати?

Обирайте режим гри і починайте! Гра відбувається на двох екранах, де у кожного гравця своя мішень. Кожному гравцеві дається всього лише 30 секунд часу і необмежена кількість дротиків. Кидайте дротики і постарайтеся набрати якомога більше очок за відведений час. Гравець, який набрав більше очок, перемагає. Такий самий принцип гри і в приватному режимі. Просто вибирайте правильну силу кидка і напрямок. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Дартс із друзями, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Дартс
3.6 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 5)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Darts With Buddies.
  • Вона отримала оцінку 3.6 з 5, проголосувало 5 чоловік(а).
  • Дата релізу: Березень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри