Гра Зомбі Дартс

Зомбі Дартс - це захоплива гра, яка змусить вас тримати в напрузі та дасть змогу вам відчути справжню адреналінову хвилю. На вас чекає справжній зомбі, який під час влучання дротика видає крики і робить реалістичні рухи, змушуючи вас відчути його біль. Для створення страшної атмосфери в грі використовується чудове освітлення, тематична музика, анімація і звуки. Все це створює приголомшливу атмосферу, яка змусить ваше серце битися швидше.

Основна мета гри - не вразити зомбі, а влучити в яблучко і перейти на наступний рівень. Поступово колесо починає обертатися все швидше і швидше, створюючи непросте завдання для вас.

Особливості гри включають: реалістичного персонажа зомбі, який реагує на влучання, чудове освітлення і дизайн, відповідну страшну атмосферу і музику. Також у грі є функція виклику: потрапляючи в очі бика, ви отримуєте більше очок. На ігрових таблицях лідерів ви можете змагатися з іншими гравцями і показати свій максимальний результат.

Як грати?

Отже, перед вами на екрані буде мішень із закріпленим на ній зомбі, яка обертатиметься навколо своєї осі з певною швидкістю. У різних місцях мішені будуть знаходитися невеликі кружки - ваші цілі. У вас буде певна кількість стріл. За допомогою мишки вам потрібно буде метати їх у ціль. Кожне вдале влучання в кружок приноситиме вам очки. Однак, якщо ви влучите в зомбі, він закричить, і кілька таких промахів призведуть до програшу в раунді. Ви можете покращувати свої результати, підвищувати точність і насолоджуватися грою, отримуючи задоволення від перевірки своїх навичок у дартсі.

Тут розташована онлайн гра Зомбі Дартс, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Дартс
3.7142857142857 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 7)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — ZombDart.
  • Вона отримала оцінку 3.7 з 5, проголосувало 7 чоловік(а).
  • Дата релізу: Березень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри