Гра Дартс на Проходження

Гра Дартс на Проходження - це чудова спортивно-розважальна з мішенню і дротиками. Тут на вас чекає не зовсім звичайний, але дуже цікавий режим гри на проходження. Ви будете грати в режимі кар'єри зі зростаючою складністю. Загалом на вас чекає 18 різних суперників, які називають себе майстрами. Щоб перемогти кожного суперника, потрібно зіграти з ним одну гру і виграти. Гра починається з найпершого суперника, перемогти якого буде не складно. За перемогу ви отримуєте гроші і можете витратити їх на купівлю обмундирування для гри, куди входять нові, більш точні дротики, рукавички і браслети. Одягайте вашого гравця в найдорожчі речі і тоді вам не буде рівних.

Серед майстрів будуть такі як: Пан Рижуля, Пан Зеленка, Пан Синекотик, Пан Ліловський та інші. Усі вони добре грають, але ви повинні їх обіграти, щоб пройти всю гру.

Як грати?

Щоб перемогти, вам необхідно використовувати спеціальні стрілки і метати їх у ціль, розраховуючи траєкторію кидка і уникаючи промахів. Змахніть щоб прицілитися, відпустіть щоб кинути. Для перемоги доведіть рахунок до 0. Останній кидок повинен потрапити в яблучко або в сектор подвоєння. В іншому разі результат останнього кидка не буде зарахований. Сектор подвоєння дає Х2 очок, а сектор потроєння дає Х3 очок. Попадання вколо навколо яблучка приносить 25 очок, а потрапляння в яблучко 50 очок.

Тут розташована онлайн гра Дартс на Проходження, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Дартс
3 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 6)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Darts Mode Walkthrough.
  • Вона отримала оцінку 3.0 з 5, проголосувало 6 чоловік(а).
  • Дата релізу: Березень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри