Гра Дартс Клуб

Дартс Клуб - гра-симулятор дартсу від першої особи. Для тих, хто ніколи раніше не грав у дартс, є приємний навчальний режим. Багато молодих людей люблять проводити час у розважальних закладах ввечері, щоб повеселитися. У грі "Дартс Клуб", ви можете приєднатися до такої компанії і грати разом з ними в дартс. Гра має 2 основні режими, Крикет і Х01, у яких відрізняються правила. У режимі Крикет вам потрібно влучити певну кількість разів у потрібні області, щоб вибити потрібні очки, де всі вони записані на дошці. В іншому режимі, вам потрібно вибрати кількість очок з якою хочете грати, це можуть бути очки від 101 до 701. Просто грайте, кидайте дротики і набирайте потрібну кількість очок, водночас останній кидок має збігатися з потрібним числом очок.

Гра має всього лише один основний режим, це просте тренування. Тут немає режиму проти комп'ютера або один проти одного, ви просто будете тренуватися, щоб пізніше показати свої здібності в інших іграх або в реальній грі в дартс у реальному житті.

Як грати?

Обирайте режим гри і приступайте! На екрані відобразиться кругла мішень, розділена на кілька зон. Кожна зона при попаданні в неї принесе вам певну кількість очок. Щоб набрати очки, вам потрібно метати стрілки в мішень. Для цього, клацніть по стрілці і штовхніть її в напрямку мішені. Якщо потрапите в мішень, ви отримаєте очки. Що більше ви граєте, то більше монет заробляєте і то швидше зможете прикупити в магазині нові аксесуари для гри і зможете заробити найкрутіші досягнення. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Дартс Клуб, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Дартс
3.7 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 10)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Darts Club.
  • Вона отримала оцінку 3.7 з 5, проголосувало 10 чоловік(а).
  • Дата релізу: Березень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри