Гра Дартс Про: Мультиплеєр

Дартс - одна з найпопулярніших спортивних ігор, що стала широко поширеною по всьому світу. І сьогодні, у грі "Дартс Про: Мультиплеєр", ви можете зіграти онлайн проти інших гравців із різних країн. Учасники цього хвилюючого онлайн-змагання з дартсу знаходяться в різних точках світу. Вам потрібно багато тренуватися, якщо ви хочете поборотися за звання чемпіона світу з дартсу. Практика необхідна для успіху в цьому виді спорту.

Ваш рівень знань завжди визначає, досягнете ви успіху чи зазнаєте невдачі. Тому, хто не вміє метати дротики, не знайде застосування навіть найдосконаліша мішень для дротиків. Якщо ви часто кидаєте дротики, то помітите, що чим частіше ви кидаєте, тим краще ви передбачаєте, куди приземлиться дротик. Ваш прогрес завжди залежить від кількості часу, проведеного за грою.

Гра має два основні режими, це локальний і онлайн режим. В онлайн режимі, він же багатокористувацький, гравці з усього світу можуть підключатися і змагатися один з одним в ігровому режимі "гравець проти гравця". У локальному режимі є ще 3 під-режими, а саме: одиночна гра, гравець-людина проти комп'ютера і гравець-людина проти гравця-людини. Ви можете для початку потренуватися в локальному режимі, а вже потім приступити до гри з живими людьми.

Як грати?

Суть гри проста: на екрані ви побачите мішень, розділену на зони, кожна з яких відповідає певній кількості очок. У вас є певна кількість стріл, які потрібно кинути в мішень. Для цього просто натисніть на екран, щоб кинути стрілу за заданою траєкторією. Якщо ви влучите в мішень, ви отримаєте очки відповідно до зони, в якій опиниться стріла. Гравець, який першим набрав потрібну кількість очок, перемагає. Отже, якщо готові до цього дартс змагання? Приступайте!

Тут розташована онлайн гра Дартс Про: Мультиплеєр, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Дартс
4 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 12)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Darts Pro Multiplayer.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 12 чоловік(а).
  • Дата релізу: Березень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри