Гра Дартс Навколо Світу

Якщо ви любите подорожувати і грати в дартс, то гра "Дартс Навколо Світу" зможе об'єднати ці два захопливих заняття і відправити вас у навколосвітню подорож. У цій грі ви зможете оглянути безліч визначних пам'яток і архітектурних пам'яток, але не забувайте, що головне - влучати в ціль.

Перед вами з'явиться різнокольорове коло, ліворуч будете перебувати ви із запасом із трьох червоних дротиків, а праворуч - віртуальний суперник із зеленими дротиками. Ваше завдання - потрапляти в підсвічені сегменти на мішені. Якщо ви влучите в ціль, ви отримаєте відповідну кількість очок і перейдете на наступний сегмент. У грі "Дартс Навколо Світу" доступні п'ять рівнів, тому ви відвідаєте стільки ж країн.

Станьте найкращим стрільцем і переможете комп'ютер, обігравши його в точності та влучності. Насолоджуйтесь грою, отримуйте задоволення від подорожі та покращуйте свої навички в дартсі!

Як грати?

Кидайте дротики в сектори мішені від 1 до 20-ти. Обирайте місце кидка по горизонталі, а потім обирайте силу кидка, щоб вгадати місце влучання по вертикалі. Будьте першими, хто закінчить партію в "яблучку"! На вас чекає 5 рівнів на проходження в кожному з яких, ви будете грати і змагатися з комп'ютером. Чи зможете ви пройти всю гру до кінця? Давайте перевіримо!

Тут розташована онлайн гра Дартс Навколо Світу, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Дартс
5 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 2)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Around the World Darts.
  • Вона отримала оцінку 5.0 з 5, проголосувало 2 чоловік(а).
  • Дата релізу: Березень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри