Гра Дартс ФРВР

Гра "Дартс ФРВР" дає змогу відточити свої навички гри в дартс! Химерний диско-ритм налаштовує вас на гру, оскільки гра пропонує нові випробування. Дартс триматиме вас у фокусі, коли ви концентруєтеся на цілі в яблучко. Це чудовий спосіб розслабитися і одночасно залишатися в тонусі. Дартс ФРВР вирізняється гарною графікою і простими правилами.

У вас є всього 3 дротики для кидків, а на мішені є 3 області, перша приносить вам 5 очок, друга 25 і третя 50 очок. Крім цього, на мішені є центральна область, яка додає вам цілих 3 дротика, ну або просто оновлює наявність ваших початкових дротиків. Більше ніж 3 дротики зібрати не вийде, такі правила. Також на мішені з'являються повітряні кульки, під час влучання в які, ви отримуватимете 50 очок і один додатковий дротик, що дуже круто! Під кінець гри рахується загальна сума набраних очок і записується як ваш результат. Ви можете грати нову гру стільки разів, скільки хочете, щоб побити свій особистий рекорд і встановити нові!

Як грати?

Ретельно цільтеся і кидайте дротики, намагаючись вразити всі кульки на мішені. Це ідеальна гра в метання дротиків для тренування ваших навичок перед справжньою грою в дартс. Вона призначена як для новачків, так і для професійних гравців, і ви також можете грати в гру в офлайн режимі. Спробуйте влучити в яблучко і побити свій рекорд, щоб стати абсолютним чемпіоном з метання дротиків серед своїх друзів!

Тут розташована онлайн гра Дартс ФРВР, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Дартс
4.5 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 2)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Darts FRVR.
  • Вона отримала оцінку 4.5 з 5, проголосувало 2 чоловік(а).
  • Дата релізу: Березень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри