Гра Пивний Дартс

Пивний Дартс - це онлайн-гра, яка комбінує в собі елементи класичної гри в дартс і настільної гри "Пиво-понг". Гравці метають дротики в ціль, намагаючись потрапити в певні сектори, щоб набрати максимальну кількість очок. Уявіть, що ви перебуваєте в пивному барі, де можна чудово провести час, граючи в дартс. Під час гри можна ще й пити пиво, щоб ваші кидки дротиків ставали точнішими, ну або навпаки.

Пивний Дартс пропонує просте і зрозуміле управління, а також яскраву графіку і звуковий супровід, які створюють атмосферу справжньої гри в барі.

Як грати?

Приступайте до гри, де основне завдання, набрати якомога більше очок. Для гри вам дається 15 дротиків, які можна кидати в різні сектори мішені і вибивати різну кількість очок. Найбільша можлива кількість за один кидок це 60 очок, а найменша 1 очко. Ваш персонаж автоматично п'є пиво і напивається під час гри, так що прицілюватися стає складно! Незважаючи на це, ви повинні грати і постаратися набрати побільше очок, витративши всі дротики. Спробуйте встановити особистий рекорд за очками, а потім грати раз за разом, щоб побити свій рекорд і встановити найкращий!

Тут розташована онлайн гра Пивний Дартс, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Дартс
3.5 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 4)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Beer Darts.
  • Вона отримала оцінку 3.5 з 5, проголосувало 4 чоловік(а).
  • Дата релізу: Березень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри