Гра Лото Яндекс

Гра "Лото Яндекс" - це класичне Російське Лото в яке ви можете грати абсолютно безкоштовно і в режимі онлайн! Гра має приголомшливий дизайн, таблицю рекордів, різні бонуси і колекції предметів! Лото - улюблена гра з дитинства, в яку грали всі щодня! Найвідоміші атрибути - це мішечок з барильцями і картки з числами. Сьогодні ж у кожного є можливість зіграти в лото в режимі онлайн, сидячи за комп'ютером, ноутбуком або ж маючи в руках телефон чи планшет.

Гра Яндекс Лото має не просто режим на двох гравців, а цілу масу карт і режимів гри. Вся гра відбувається не проти комп'ютера і штучного інтелекту, а проти реальних гравців з усього світу. Гра має цілих 10 місцевостей для гри і це міста такі як: Барселона, Москва, Лондон, Нью-Йорк та інші.

У грі є власна валюта і профіль у кожного гравця. Постійна гра йде на гроші і чим більше перемог ви отримуєте, тим більше грошей збираєте і навпаки, чим більше програєте, тим швидше розтратите всі гроші. На щастя, гроші можна поповнювати при натисканні на кнопку "+100монет". Також для гри потрібні квитки і вони також можуть закінчуватися!

Як грати?

Усім відомо, що гра Лото складається з барилець і карт із цифрами, які називаються квитками. Кожен квиток складається з 28 осередків, і тільки 15 з них заповнені числами від 1 до 90. Завдання гравця стежити за числами, що випадають на барильцях, і знаходити ці числа на своїх квитках, а також відразу ж позначати їх. Всі відмічені числа стають закритими і чим швидше гравець закриє всі числа на одному з квитків, тим швидше він виграє.

Перед початком кожної гри можна обирати кількість квитків, це може бути 1, 2, 3 або 4 квитки за один раз. У кожній грі бере участь по 1-6 гравців, які гратимуть в одну і ту ж гру разом і це дуже круто! Швидше створюйте свій профіль, приступайте до гри і починайте грати в улюблене лото, щоб пробитися на вершину в списку лідерів, зібрати побільше грошей і зібрати величезну колекцію бонусів і предметів!

Тут розташована онлайн гра Лото Яндекс, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Лото
3.896740547588 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 3835)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Yandex Bingo.
  • Вона отримала оцінку 3.9 з 5, проголосувало 3835 чоловік(а).
  • Дата релізу: Січень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри