Гра ГеймПоінт Бінго

Гра "ГеймПоінт Бінго" це справжнє класичне бінго, але вже по новому. Спеціально для любителів азартних ігор, лото і великих виграшів, платформа GamePoint створила окрему і унікальну гру Бінго з реальними гравцями в режимі онлайн! Виграйте до 6 призів на карту! Виграйте горизонтальну лінію, вертикальну лінію, діагональну лінію, шаблон або повну карту БІНГО. На вас чекають найбільші шанси на перемогу і на Бінго, ніж у будь-якій іншій грі!

Ви граєте в ручних або автоматичних кімнатах, де вам потрібно просто стежити за своєю удачею або ж швиденько відзначати щасливі числа на квитках. Кімнати в "ручному" списку призначені для фанатиків. Вам подобається бути на вершині гри і стирати цифри, коли м'яч котиться повз? Тоді ці ручні кімнати безумовно для вас. Ви б вважали за краще поговорити і розслабитися, спостерігаючи, як котяться кулі? Тоді шукайте автоматичні кімнати. У цих кімнатах ми робимо весь скретч за вас. Варто зазначити! Для більшого інтересу в гру були додані колекційні предмети на карти Бінго, зберіть їх усі, щоб розблокувати ще більше спеціальних функцій!

У грі "ГеймПоінт Бінго" на вас також чекають щоденні спіни та подарунки, збірка колекцій, унікальні події та багато іншого!

Як грати?

На початку гри ви створюєте свій профіль. Це можна зробити пройшовши реєстрацію або ж зайти за допомогою соціальної мережі Фейсбук. Далі, чекаєте щонайменше 4 гравців і приступаєте до гри. Для того щоб грати, потрібно купити квитки. Кожен квиток коштує гроші, які вже доступні на вашому рахунку після реєстрації. Ви можете купити 1 або відразу 10 квитків, кожен з яких коштує по 5 монет. Чим більше квитків, тим більше шансів на виграш. З кожною грою ви заробляєте не тільки гроші, а й досвід, який дасть змогу прокачувати свій профіль гравця. Грайте якомога більше ігор, сподівайтеся на удачу, прокачуйте свій профіль і піднімайтеся вгору списку на таблиці лідерів. Удачі!

Тут розташована онлайн гра ГеймПоінт Бінго, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Лото
3.4285714285714 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 21)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — GamePoint Bingo.
  • Вона отримала оцінку 3.4 з 5, проголосувало 21 чоловік(а).
  • Дата релізу: Січень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри