Гра Бінго Яндекс

Гра "Бінго Яндекс" - це відома азартна гра на кшталт Лото, що заснована на всім відомій Лотереї, грати в яку можна на гроші, а можна і просто так. Це гра з випаданням випадкових чисел від 1 до 90, в якій все залежить від удачі. Цього разу гра буде одиночною і всі події відбуватимуться навмисно. Гра досить нудна, але вона повністю імітує реальний ігровий процес зі справжньою лотереєю. Ви маєте стартовий капітал грошей і хочете вкласти їх в азартну гру Бінго! Ну що ж, давайте випробовувати свою удачу просто зараз.

Як грати?

Ви маєте рівно 100 доларів, на які й будете грати. Купуйте картки з випадково розставленими числами і приступайте до гри. У грі беруть участь числа від 1 до 90 і це означає, що на ваших ігрових картках лотереї можуть бути числа від 1 до 90. Ви можете грати по одній картці, по 2, 3, 4 або ж одразу по 6. Що більше карток, то більший шанс виграти, але і ставка завжди більша. Ви можете змінити стандартну ставку в 25 центів на одну картку і підняти її до 1 долара. Що більша ставка і що більше карток, то більше грошей ви втратите, але й більше зможете заробити.

Гравець може отримати три варіанти перемоги, а саме: одна лінія - множення ставки на 5, дві лінії - множення ставки на 50, а фул-хайс - множення початкової ставки на 100. Звісно ж, помножити свою ставку на 100 - це дуже велика рідкість, ну а закрити одну або дві лінії все таки можливо.

Купуйте картки, робіть ставки, обирайте кількість щасливих номерів у розіграші та піднімайте якомога більше грошей у цій крутій азартній грі!

Тут розташована онлайн гра Бінго Яндекс, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Лото
3.5294117647059 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 51)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Bingo Yandex.
  • Вона отримала оцінку 3.5 з 5, проголосувало 51 чоловік(а).
  • Дата релізу: Січень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри