Гра Бінго в Містах

У грі "Бінго в Містах" вам надається шанс випробувати свою удачу у віртуальному світі онлайн-ігор! Вирушайте в навколосвітню подорож трьома різними містами світу, де на вас чекають незабутні пригоди! Ви будете грати в Лото і випробуєте свою удачу як ніколи раніше!

У цій грі ви гратимете не самі, а й з іншими гравцями, які також заповнюватимуть свої квиточки. Кожен з гравців в надії виграти побільше, але кому ж посміхнеться удача?! Давайте грати і перевіримо!

Як грати?

Отже, перед вами розташоване ігрове поле розміром 5 на 5 клітинок, яке містить лише 25 клітинок із числами, це і є ваш ігровий лото квиток! Для перемоги потрібно заповнити хоча б одну лінію на вашому квитку, чи то вертикальна, горизонтальна, чи то діагональна лінія, не важливо. На ігровому екрані з'являтимуться кулі з випадковими числами в діапазоні від 1 до 75. За одну гру або партію випадає всього лише 38 випадкових чисел, а на вашому ігровому полі всього 25 чисел. Якщо на вашому квитку будуть такі ж числа, які випадають на кульках, вам неодмінно пощастить, чим більше таких чисел, тим краще! Щойно ви зберете будь-яку з ліній, рядів або стовпчиків, це вже перемога і можна сміливо натискати кнопку БІНГО!

Тут розташована онлайн гра Бінго в Містах, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Лото
3.4411764705882 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 34)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Bingo in the Cities.
  • Вона отримала оцінку 3.4 з 5, проголосувало 34 чоловік(а).
  • Дата релізу: Січень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри