Гра Король Бінго

Гра "Король Бінго" надає вам можливість перетвориться на справжнього багатія і короля Бінго! Ви будете грати в азартну гру з лотереєю і лотерейними квитками, на яких написані різні числа. Ви будете грати разом з іншими гравцями, і кожна гра триватиме до того моменту, поки один з гравців не виграє першим!

Для гри доступно цілих 3 локації, а саме: Джунглі, Магічна печера і Цукеркова країна. Щоб відкрити всі локації, потрібно прокачувати свій рівень. Кожен гравець має свою шкалу досвіду, яку потрібно прокачати. Чим більше ви граєте, тим більше отримуєте досвіду, але тільки за умови перемог!

Як грати?

У кожній грі у вас може бути від 1 до 6 квитків із числами. Також на початку гри у вас є певний запас грошей. На ці гроші ви можете купувати квитки і різні бустери, як-от: подвійний виграш, додаткові монети або подвійний досвід. Якщо ви зробите максимальні ставки на одну гру, то просто зобов'язані грати уважно і швидко, інакше ви просто втратите гроші.

Під час гри будуть випадати кульки з числами, а ви повинні шукати ці числа на своїх квитках і відзначати їх. Коли ви відзначите цілий ряд чисел або весь квиток - ви перемагаєте і отримуєте БІНГО! А це означає, що перемога за вами, гроші отримані і досвід також доданий на профіль вашого гравця. Грайте побільше і нехай вам посміхнеться удача, щоб стати справжнім Королем Бінго!

Тут розташована онлайн гра Король Бінго, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Лото
3.4084507042254 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 71)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Bingo King.
  • Вона отримала оцінку 3.4 з 5, проголосувало 71 чоловік(а).
  • Дата релізу: Січень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри