Гра Бінго Роял

Бінго Роял - новенька азартна гра, в якій вам належить зіграти у віртуальне лото з вигаданими призами. Відправляйтеся в казкові місця, як химерний король або королева! На вас чекають цілих 4 різних країн на вибір, які ви можете відкривати за гроші.

Ця онлайн-гра в бінго привносить тонкі та візуально приємні варіації в традиційний ігровий процес у бінго без шкоди для азарту. Немає нічого кращого, ніж крикнути першим: "Бінго!" і забрати свій приз. Що ще краще, в цій безкоштовній грі ви можете розблокувати і подорожувати красивими місцями.

Як грати?

Бінго Роял карткова гра з досить простим налаштуванням. На вашій картці п'ять стовпців чисел. Кожен стовпець чисел відповідає букві над ним. Бачите, як літери нагорі означають БІНГО? Ну, цифри під ними це те місце, де ви ставите свої маркери. Шарки з номерами з'являються автоматично і ваше завдання відзначити їх на своїй картці, якщо вони у вас є. Наприклад, "B8" буде знаходитися в першому стовпчику під буквою B. Якщо у вас немає вісімки в цьому стовпчику, ви не відзначаєте його. Ваша мета створити лінію з п'яти чисел по горизонталі або діагоналі. Потім настає найцікавіше. Коли у вас є рядок із п'яти, по одному на кожну букву, ви можете крикнути "Бінго!" У цій грі ви натискаєте велику фіолетову кнопку під карткою. Як тільки ви отримаєте бінго, ви виграєте!

Під час гри ви отримуєте призи у вигляді золотих монет і це круто! На початку гри у вас вже є певна кількість монет, а чим більше ви будете грати, тим більше зможете їх заробити. Ви запитаєте, для чого ви це використовуєте? Золоті монети допоможуть відкривати приголомшливі нові локації! Ви починаєте грати в прекрасній Франції. Потім, коли ви зберете достатньо грошей, ви вирушите в енергійну гру в Нідерландах. І так далі і так далі, поки ви не зробите поїздку по всіх найбільших місцях у країні. Ви також можете збільшити свої шанси на виграш, купивши нові карти!

Тут розташована онлайн гра Бінго Роял, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Лото
3.6964285714286 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 56)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Bingo Royal.
  • Вона отримала оцінку 3.7 з 5, проголосувало 56 чоловік(а).
  • Дата релізу: Січень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри