Гра Бінго Відкривач

"Бінго Відкривач" - це кумедна азартна гра на тему лотереї та лото. Тут вам доведеться знову випробувати свою удачу в крутому виграші та грі з числами. Як і завжди, у вас буде кілька квитків лотереї і ви знову хочете перевірити свою удачу і виграти побільше грошей. На щастя все буде несправжнім, квитки безкоштовні і ви не зможете ні виграти гроші ні програти! Просто грайте, насолоджуйтеся, перевіряйте свою удачу і везіння, а також постарайтеся заробити побільше БІНГО!

Як грати?

Обирайте один квиток або два і так само один із 3 різних режимів швидкості. На кожному квитку у вас буде всього 25 чисел, які попадаються випадковим чином з діапазону від 1 до 75. Після початку гри будуть випадати кульки зі щасливими числами, які вам потрібно відзначати на своєму квитку. Якщо у вас один квиток грати буде простіше, якщо два - складніше. Усе залежить від випадковості та від везіння, тож грати завжди дуже цікаво!

Просто відзначайте номери на своєму квитку і вигравайте бінго, щоб відкрити все нові картинки!

Всього на вас чекає 55 кульок зі щасливими числами. Якщо ви зберете один ряд із 5 закритих чисел поспіль, ви вже отримуєте БІНГО і це просто супер! Що більше бінго, то більша удача, то більше призів і досягнень, то більший і виграш. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Бінго Відкривач, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Лото
4.0253807106599 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 197)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Bingo Revealer.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 197 чоловік(а).
  • Дата релізу: Січень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри