Гра Лото Кено

Гра "Лото Кено" це місце де кожен зможе випробувати свою удачу граючи не на реальні гроші, а просто на віртуальні, адже це всього лише гра! Ніяких програшів і ніякої підстави, тільки ви і удача! Гра має унікальний дизайн і прості правила, які дають можливість гарненько виграти! Ви зможете не тільки веліло провести час, а й потренуватися грати!

Як грати?

На початку гри вам дається рівно 1000 рублів! Просто натисніть на клавішу "Ставка", щоб зробити ставку! Максимальна ставка 5 руб. а мінімальна 0.1 рубля. Виберіть номери, які ви хочете вибрати, торкаючись екрана на карті KENO! Гравець може вибирати номери в діапазоні від 1 до 80. Кількість піків, яку можна зробити, від 2 до 10 або від 1 до 15. Потім, для початку гри, потрібно натиснути кнопку "Грати 1" або "Грати 5"! У грі випадковим чином вибираються 20 і 80 куль. Якщо гра вибирає номер, ви обираєте його як "удача". Ви отримуєте очки відповідно до кількості куль, які збігаються!

Грайте і спробуйте додати на свій рахунок побільше грошей. Вибирайте числа будь-яким чином і стежте за кульками, що випадають, вони повинні потрапляти в осередки з обраними вами числами. Що більший виграш, то ближче удача й успіх у цьому кумедному Лото Кено!

Тут розташована онлайн гра Лото Кено, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Лото
3.1160714285714 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 224)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Lotto Keno.
  • Вона отримала оцінку 3.1 з 5, проголосувало 224 чоловік(а).
  • Дата релізу: Січень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри