Гра Бінго Соло

Гра "Бінго Соло" - це класична азартна онлайн-гра, в якій вам потрібно заповнити ряд чисел, щоб перемогти. Вам належить зіграти в Бінго з самим собою і це дуже кумедно! По суті ви гратимете з комп'ютером, який викидає вам випадкові числа від 1 до 75, а ви повинні знаходити їх на своїй картці. Ваша картка має 5 рядів чисел по 5 чисел у кожному ряді і того 25 чисел. Гра автоматично викидає випадкові числа, а ви маєте встигати знаходити їх на своєму квитку та відмічати. Якщо вам вдалося заповнити хоча б один горизонтальний ряд - ви перемогли і можете кричати - "БІНГО"!

Гра має просте управління, гарну графіку і цілих 3 режими швидкості: повільний, середній і швидкий. Гра в цих режимах відрізняється лише швидкістю подачі випадкових чисел на ігровому екрані, а значить у вас буде менше або більше часу для їх пошуку на своїй картці.

У вас не буде суперника і ви не гратимете проти живих людей або комп'ютера, це як проста лотерея, і виграш буде також не справжнім, але все ж таки грати дуже цікаво!

Кидайте кулі та зривайте джек-пот! Bingo Solo - це класична азартна онлайн-гра, у якій вам потрібно зібрати ряд із п'яти чисел, щоб виграти. Для цього число, вказане на кулі, має відповідати числу на вашій карті. Бінго-ряд може бути горизонтальним, вертикальним тощо. Ви можете вибрати швидкість гри з трьох доступних варіантів.

Як грати?

Вибирайте режим швидкості і приступайте до гри. Перед вами всього 25 випадкових числі і вам потрібно відзначити якомога більше з них. Випадати будуть випадкові цифри від 1 до 75 і всього їх випаде 38. Якщо ви будете уважно стежити за кожною цифрою, то вам неодмінно вдасться заповнити 1, 2 або навіть 3-5 рядів на своєму ігровому квитку. Можливо удача посміхнеться вам саме сьогодні. Бінгооооо!

Не забувайте перевіряти свої виграшні шаблони, вони додаються до вашої колекції після кожної успішної гри!

Тут розташована онлайн гра Бінго Соло, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Лото
3.7272727272727 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 22)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Bingo Solo.
  • Вона отримала оцінку 3.7 з 5, проголосувало 22 чоловік(а).
  • Дата релізу: Січень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри