Гра О Щасливчик

Гра "О, Щасливчику!" - це цікава інтелектуальна вікторина, яка натхненна популярним телевізійним шоу "Хто хоче стати мільйонером?". Гравцям пропонується відповісти на 15 запитань із різних галузей знань, щоб виграти мільйон доларів. Але навіть якщо ви не зможете заробити головний приз, ви все одно отримаєте задоволення від гри і поповните свій багаж знань.

Однією з особливостей цієї гри є її оригінальний музичний супровід, який допоможе вам вжитися в атмосферу шоу. Але найголовніше, у грі підібрані вкрай цікаві запитання, які не тільки розважать вас, а й дадуть змогу розширити ваш кругозір. Таким чином, грати в "О, Щасливчику!" можуть не тільки дорослі, а й діти.

На вас чекає 15 випадкових запитань і кожне наступне запитання складніше за попереднє. Але це не так і страшно, бо в цьому і є весь інтерес і азарт. Ризикнути чи не ризикнути? Ось у чому питання. Вам потрібно повірити в себе, щоб впорається з таким непростим завданням. Але підсумок того заслуговує! Незабаром Вас всі назвуть О, щасливчик! Сьогодні той день, коли мільйон може стати Вашим. Ця супер-гра інтелектуальна і до високого ступеня розвиваюча. Тож досить читати опис, грайте і вигравайте свої мільйони!

Як грати?

Приступайте до гри і приготуйтеся відповідати! У разі правильної відповіді на запитання, ви переходите на наступне, просуваючись до головного призу. Але якщо запитання стануть надто складними, у вас є три підказки, які можуть допомогти вам: 50 на 50 (прибирається два з чотирьох запропонованих варіантів відповіді), дзвінок другові (комп'ютер пропонує свою відповідь на конкретне запитання) і допомога залу (виводиться рейтинг відповідей, які обирали найчастіше). Однак, варто пам'ятати, що за один хід можна використати не більше однієї підказки, тому краще припасати їх на складніші запитання.

Якщо ви не зможете відповісти правильно на всі 15 запитань, не переживайте: є кілька незгораючих сум, які ви гарантовано отримаєте, навіть якщо програєте. Гра "О, Щасливчику!" - це чудова можливість перевірити свої знання, провести час із користю та відчути себе учасником знаменитого шоу.

Тут розташована онлайн гра О Щасливчик, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
2.9347826086957 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 92)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Гра отримала оцінку 2.9 з 5, проголосувало 92 чоловік(а).
  • Дата релізу: Квітень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри