Гра Мільйонер: Майнкрафт

Для всіх любителів Майнкрафту створено захопливу гру "Мільйонер: Майнкрафт", де можна перевірити свої знання з кубічного світу! Ви готові взяти участь в інтелектуальній вікторині з можливістю виграти цілий мільйон?

Участь у вікторині не тільки дасть додаткові знання про Майнкрафт, а й допоможе тренувати пам'ять, концентрацію уваги та отримати масу позитивних емоцій! Вам належить відповісти на 15 запитань про Майнкрафт, вибравши один із 4 варіантів відповіді. Крім того, у вас є можливість використовувати три підказки: дзвінок другові, 50/50 і допомогу залу.

У вікторині ви знайдете запитання, пов'язані з усім, що відбувається в кубічному світі Майна. Кожна правильна відповідь на запитання буде приносити вам певну суму на ігровий рахунок, а після кожного п'ятого запитання ви отримаєте суму, яка не згорає. Таблиця із зазначенням вартості кожної правильної відповіді на всі запитання з'являється на екрані в проміжках між самими запитаннями.

Як грати?

Щоб відповісти на запитання, вам потрібно буде вибрати один із чотирьох варіантів відповіді, які представлені в іконках із текстом запитання. Якщо ви вибрали правильну відповідь, іконка стане зеленою, а червона іконка означатиме, що ви дали неправильну відповідь.

Ви можете скористатися трьома різними підказками, які представлені у верхній частині екрана, щоб допомогти впоратися з важкими питаннями. Бажаємо удачі в проходженні вікторини і заробітку мільйона ігрових грошей!

Тут розташована онлайн гра Мільйонер: Майнкрафт, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.5833333333333 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 24)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Гра отримала оцінку 3.6 з 5, проголосувало 24 чоловік(а).
  • Дата релізу: Квітень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри