Гра Виграй Мільйон

"Виграй Мільйон" це гра, заснована на популярному раніше телевізійному шоу "Хто хоче стати мільйонером". Гра доступна англійською мовою і складається з 15 запитань зі зростаючою складністю. Як і в телевізійній версії, гравцям пропонується відповісти на запитання, починаючи з простих і поступово переходячи до складніших. За кожну правильну відповідь гравець отримує певну кількість грошових коштів, при цьому сума винагороди збільшується з рівнем складності запитань.

"Виграй Мільйон" це також і захоплива гра, яка дає змогу гравцям випробувати свої знання та інтелект. Гра є чудовим способом покращити свою англійську мову та розвинути логічне мислення.

Як грати?

У грі також присутні три підказки: дзвінок другу, 50/50 і допомога залу. Дзвінок другу дає змогу гравцеві зателефонувати комусь зі своїх знайомих, щоб попросити поради. 50/50 видаляє два неправильних варіанти відповіді, залишаючи тільки два варіанти правильний і неправильний. Допомога залу дає змогу гравцеві почути думку залу, який має обрати один із чотирьох запропонованих варіантів відповіді.

Мета гри відповісти правильно на всі 15 запитань і виграти мільйон доларів. Однак, якщо гравець припускається помилки, він отримує меншу суму грошових коштів.

Тут розташована онлайн гра Виграй Мільйон, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.6875 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 32)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Win a Million.
  • Вона отримала оцінку 3.7 з 5, проголосувало 32 чоловік(а).
  • Дата релізу: Квітень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри