Гра Хто Хоче Стати Мільйонером?

Вітаємо вас у безкоштовній онлайн-версії гри відомого шоу "Хто Хоче Стати Мільйонером?". Ця захоплива гра дасть вам можливість відчути себе учасником одного з найпопулярніших телевізійних шоу у світі. Вам не потрібно залишати свій дім, щоб випробувати свій інтелект і вміння відповідати на цікаві запитання. Гра відкрита для всіх охочих перевірити свої знання в серії захопливих запитань і відповідей. Ви зможете перевірити свої знання, використавши свій життєвий досвід і освіту, а також просто чудово провести час під час гри.

Хочете стати справжнім мільйонером? Вам випала така унікальна можливість, взяти участь у цьому шоу, яке не вимагає від вас нічого. Використавши тільки свій розум і знання, ви можете стати справжнім багатієм! У вас не буде права на помилку, потрібно відповідати на кожне запитання правильно, обираючи тільки одну єдину правильну відповідь. Протягом всієї гри ви зможете припинити гру і забрати виграні гроші, але ж забрати цілий мільйон набагато цікавіше, тож варто ризикнути і грати до самого кінця.

До того ж, віртуальна версія гри дає можливість грати знову і знову багато разів, можливо, вам все таки вдасться стати мільйонером!

Як грати?

Перед початком гри потрібно вибрати країну проживання, це може бути Росія, Україна, Великобританія або США. У кожної країни своя валюта, як рублі, гривні, долари або фунти стерлінгів. Максимально допустимий виграш дорівнює одному мільйону, чи то долари, чи то рублі.

Гра надає для вас всього лише 15 випадкових запитань. Кожне запитання має по 4 варіанти відповідей і лише один з них правильний, а 3 інші не правильні. Всі питання розділені на блоки, перші 5, потім блок 5-10 і блок 10-15. Перший блок питань підвищить ваш призовий фонд до 1000 рублів або 1000 доларів, залежно від обраної країни проживання. Якщо ви продовжите грати, правильно відповідаючи на питання, ваш призовий фонд буде збільшуватися крок за кроком, поки ви не доберетеся до фінального питання. І якщо ви дасте правильну відповідь на нього, то зможете виграти мільйон!

Ключ до успіху це ваша підготовка, яка триває ціле життя. Ви читаєте книжки, дивитеся фільми та отримуєте безліч інформації з навколишнього світу та різних джерел. Загалом усе це і формує ваш інтелект та створює загальну базу знань, яка є такою необхідністю у грі "Хто Хоче Стати Мільйонером??". Використовуючи свої знання, які ви отримали за своє життя, ви можете легко і швидко заробити свій мільйон.

У процесі гри, ви маєте 3 підказки, серед яких є: дзвінок другу, допомога залу і 50:50. Якщо докладніше, дзвінок другу - дає великий шанс дізнатися правильну відповідь, як і допомога залу, а 50:50 прибирає 2 невірні відповіді, після чого відгадати правильну відповідь стає вдвічі простіше.

Отже, давайте почнемо гру і виграємо разом!

Тут розташована онлайн гра Хто Хоче Стати Мільйонером?, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
2.6375838926174 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 149)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Who Wants To Be A Millionaire?.
  • Вона отримала оцінку 2.6 з 5, проголосувало 149 чоловік(а).
  • Дата релізу: Березень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри