Гра Стань Мільйонером

Настав час стає справжнім мільйонером! Захоплююча і проста гра "Стань Мільйонером", доступна сімома мовами, зокрема й Російською. Вона допоможе перевірити вашу ерудицію, оцінити базові знання та покращити пам'ять. Кожне запитання в грі має чотири варіанти відповіді, і точний вибір гарантовано посилить вашу мозкову активність! У міру просування в грі на вищі рівні, питання стануть дедалі складнішими, і навіть найрозумніші гравці можуть зупинитися в глухому куті.

Ця гра-вікторина для всієї родини чудовий спосіб проявити свої знання в різних галузях. Ви навіть можете дізнатися щось нове, чого раніше не знали. І якщо ви коли-небудь захочете здатися, не соромтеся використовувати наші класичні функції підказок, як-от 50:50, запитайте друга та багато іншого. Не забудьте спробувати досягти вершини таблиці лідерів і виграти великий приз!

Як грати?

Як грати? Натисніть кнопку "Грати" в головному меню, виберіть ставку, яку ви готові зробити в разі неправильної відповіді, і продовжуйте грати. Вартість ставки залежить від того, скільки монет ви заробили в процесі гри, і може становити від 100 до 5000 монет. Потім з'явиться запитання і чотири варіанти відповіді. Виберіть правильну відповідь, щоб просунутися по сходах і отримати гроші за правильну відповідь. Там же ви дізнаєтеся, скільки монет додасться до вашої загальної кількості, необхідної для оплати за можливість переграти поточний момент. Якщо вам важко з відповіддю, у вас є підказки: дзвінок другу, видалення двох неправильних варіантів і пропуск поточного питання. Збирайте побільше монет, щоб ставити найвищу ставку і виграти приз в 1 мільйон доларів!

Тут розташована онлайн гра Стань Мільйонером, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.2777777777778 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 18)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Become a Millionaire.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 18 чоловік(а).
  • Дата релізу: Квітень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри