Гра Мільйонер Вікторина англійською

Мільйонер Вікторина англійською - це онлайн-версія популярного телевізійного шоу "Хто хоче стати мільйонером", але тільки Англійською мовою. Якщо ви вже пройшли деякі ігри Мільйонер російською мовою, ви можете спробувати перевірити свої знання англійської та спробувати відповідати на запитання англійською мовою.

Особливістю гри є можливість вибору категорії запитань, як-от: Технології, Спорт, Музика, Здоровіше і Наука. Кожна категорія має сотні різних запитань і ви зможете зіграти в гру саме з питаннями конкретної категорії, яка вам подобається.

Як грати?

Загалом правила гри прості, вам потрібно спробувати правильно відповісти на всі 15 складних запитань. У грі на кону мільйон доларів, і ви маєте пройти шлях вгору грошовим столом, правильно відповідаючи на запитання, щоб отримати шанс виграти джекпот.

Ви зіткнетеся з питаннями з різних категорій і складності, які зростатимуть у міру просування в грі. Якщо ви застрягли, ви можете використовувати рятувальні круги, щоб звузити можливі відповіді. Але якщо ви дасте неправильну відповідь, гру закінчено! Удачі вам!

Тут розташована онлайн гра Мільйонер Вікторина англійською, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.4375 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 16)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Millionaire Quiz in English.
  • Вона отримала оцінку 3.4 з 5, проголосувало 16 чоловік(а).
  • Дата релізу: Квітень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри