Гра Безрукий Мільйонер 2

У грі-шоу "Гільйотина" вам доведеться битися зі своїми страхами заради можливості виграти мільйон доларів. Ви маєте вибирати правильний момент і вистачити гроші, щоб просуватися 15 рівнями гри. Але будьте обережні - кожен неправильний рух може призвести до втрати пальців або цілої руки. Вам потрібно думати швидко і приймати рішення, щоб уникнути травми і виграти великі гроші.

Гра "Безрукий Мільйонер 2" вдосконалена спеціально для Вас! Нова графіка, більше грошей, жорсткіша пила - це все в новій частині цієї прикольної гри. Як Ви пам'ятаєте, тут гроші треба не заробляти, а хапати. Гра вимагає від гравця хорошої реакції і спритності рук, щоб не втратити їх.

Як грати?

З-під рухомої гострої пилки можна дістати гроші, але якщо бути дуже повільним, то можна відрубати всі руки і тоді гроші вже ні до чого. Хіба що на лікарню. У новій частині можна тепер забрати зароблені гроші одразу і відправити результати в мережу і показати що саме Ви найкрутіший мільйонер! Більше раундів, більше грошей і більше крові. Грайте, вчіться бути хваткими, різкими, щоб обійтися без травм. Прораховуйте рухи леза гільйотини, щоб вгадати потрібний момент і схопити гроші, не поранивши руку. Грайте і дійдіть до мільйона, щоб перемогти остаточно! Веселої Вам гри!

Тут розташована онлайн гра Безрукий Мільйонер 2, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.8481818181818 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 3300)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • Мишка.
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Handless Millionaire 2.
  • Вона отримала оцінку 3.8 з 5, проголосувало 3300 чоловік(а).
  • Дата релізу: Вересень 2013.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри