Гра Стань Мільйонером 2023

Якщо ви любите показати свої знання і змагатися, то гра "Стань Мільйонером 2023" саме для вас! Тут ви зможете обрати між авторськими та телевізійними запитальними базами, обрати один із трьох режимів гри та поборотися за головний приз - 3 мільйони рублів.

Графіка, анімація і звуковий супровід у цій грі знаходяться на високому рівні, що допомагає створити атмосферу, максимально наближену до реального телевізійного шоу. Також на вас чекає найновіша база запитань, куди було додано безліч найцікавіших запитань за останні кілька років.

У нашій грі кожен учасник може перевірити свій інтелект та ерудицію. Для того, щоб заробити 3 мільйони очок, необхідно правильно відповісти на всі запитання з різних галузей знань. Кожне запитання має по 4 варіанти відповіді, з яких лише один є правильним.

Усі запитання розділені на 3 рівні складності. Є жартівливі запитання, на які відповісти не складе особливих труднощів. Запитання середньої складності загальної тематики і складні запитання, що вимагають знань в окремих областях.

Як грати?

Перед початком гри необхідно обрати оди з 3 режимів. Оригінальний режим має 12 запитань. Класичний режим має 15 запитань і режим "На час" має 15 запитань з функцією "Заморожування часу". Під час гри вам також доступні різні підказки, такі як: 50:50, Право на помилку, Допомога залу, Заміна запитання, Дзвінок другу та Замороження часу. Але використовувати можна лише 4 випадкові підказки, які вибираються перед початком гри.

Для того, щоб виграти, вам потрібно правильно відповісти на всі 15 запитань. Якщо ви впораєтеся з цим завданням, ви отримаєте 3 мільйони рублів! Приготуйтеся до захопливого досвіду, насиченого захопливими запитаннями та хвилюючою грою. Грайте, отримуйте унікальні досягнення та встановлюйте власний рекорд за очками та кількістю зароблених грошей. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Стань Мільйонером 2023, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.9720670391061 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 358)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Become a Millionaire 2023.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 358 чоловік(а).
  • Дата релізу: Березень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри