Гра Мільйонер російською

Хочете стати мільйонером і розбагатіти? Пройдіть нашу вікторину та виграйте перший мільйон доларів! Ця навчальна гра-вікторина підійде для всіх, хто хоче не лише гарно провести час, а й розширити свої знання. Гра має нашу рідну мову і це круто, тому вона неодмінно стане вашою улюбленою логічною грою, в яку захочеться грати знову і знову. У грі є 3 різних ведучих з унікальними характерами. На вас чекають тисячі унікальних запитань на широке коло тем. Гра пропонує захопливі тести для розвитку інтелекту та логіки, а також легкі завдання для дітей і школярів і складні запитання для найдосвідченіших ерудитів. Категорії запитань включають такі теми, як історія, література, країни світу, їжа, популярна культура, музика, біологія та анатомія.

Як грати?

Ведучий ставить запитання, на які потрібно вибрати один із чотирьох варіантів відповіді. Якщо ви не знаєте відповіді, можна скористатися підказками, всього їх 3 штуки. У разі неправильної відповіді ви можете скористатися підказкою "другий шанс". Вигравайте різні суми грошей у кожній грі та збирайте їх, щоб витратити на купівлю чого завгодно в магазині. Ви можете купувати готовий бізнес, такий як: готелі, ресторани, заводи і фабрики. Усі покупки приноситимуть пасивний дохід і ваш бюджет зростатиме з кожною секундою, а ви в цей час можете продовжувати гру у вікторину, щоб заробляти ще більше і більше грошей.

Граючи в цю інтелектуальну вікторину, ви не тільки отримаєте масу емоцій, а й постійно розвиваєте свої знання та вміння мислити логічно. Готові почати? Тоді приступимо!
Тут розташована онлайн гра Мільйонер російською, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.972972972973 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 111)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Millionaire in English.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 111 чоловік(а).
  • Дата релізу: Квітень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри