Гра Мільйонер: Рубай Руку

Якщо ви вирішили заробити велику суму грошей або стати мільйонером, для цього існує кілька способів. Можна працювати і заробляти зарплату, але це займає багато часу. Можна відкрити свій бізнес, але існує високий ризик провалу. Також можна пограбувати банк, але це дуже небезпечно. Але є ще один спосіб, який передбачає певний ризик - заробити багато грошей швидко, граючи в гру "Рубай Руку", якщо ви маєте швидку реакцію і спритність.

Мільйонер: Рубай Руку - це кумедна онлайн-гра, де ваше завдання зібрати всі гроші на кожному рівні. Однак, необхідно бути обережним з гільйотиною, оскільки вона може швидко відрізати вам руку. Виберіть свій шлях, ким ви хочете стати, багатієм або інвалідом. Ваш успіх залежить від навичок спритності та реакції. Крім звичайних рівнів, на вас чекають спеціальні рівні з босами, які буде складніше пройти. Гра має простий ігровий процес, а отже, всю увагу слід приділити гільйотині і спробувати зібрати якомога більше грошей, не потрапляючи під її лезо.

Як грати?

Перед вами гільйотина - пристрій із величезним і важким лезом, яке опускається своєю вагою вниз із великою швидкістю, і якщо ви необережні, то можете залишитися без руки. Однак, якщо придивитися, можна виявити закономірність в опусканні леза, але для цього потрібно трохи почекати. Щойно ви визначите, з якою періодичністю опускається лезо, можна спробувати різко просунути руку під лезом і схопити гроші. Гра складається з безлічі рівнів, і що далі ви просуваєтеся, то більше грошей виграєте. Всі зібрані гроші ви можете витратити на купівлю нової руки в магазині, там їх величезний вибір. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Мільйонер: Рубай Руку, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.3333333333333 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 12)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Millionaire: Chop Hand.
  • Вона отримала оцінку 3.3 з 5, проголосувало 12 чоловік(а).
  • Дата релізу: Березень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри