Гра Безрукий Мільйонер: Сезон 2

У грі "Безрукий Мільйонер: Сезон 2" для вас підготовлені нові випробування на гільйотині, де ви знову намагатиметеся дістати гроші, поставивши на кін свою руку або ж обидві руки. Ви справді готові пожертвувати своєю рукою, щоб розбагатіти? Ласкаво просимо на найекстремальніше шоу країни - "Безрукий Мільйонер: другий сезон"! Випробуйте свою удачу, шановний учаснику, якщо, звичайно, не боїтеся болю.

У цьому сезоні в гру додано нові можливості, нагороди і бонуси. По мимо грошей ви можете хапати різні предмети, як захист руки та інше. Все це робить гру ще більш цікавою і захоплюючою.

Як грати?

У цій кумедній, але жорстокій грі всього за кілька хвилин ви можете стати мільйонером. Але є невеликий підступ - між вами і бажаним призом знаходиться ваша власна рука і небезпечна гільйотина. Усього лише мить неуважності, і ваша рука може бути відсічена. Але, як свідчить приказка, "кому потрібна рука, коли є сидіння" :)

Грайте і спробуйте почекати потрібний момент, щоб хапати гроші. Чи зможете ви пройти всю гру до самого кінця? Давайте перевіримо!

Тут розташована онлайн гра Безрукий Мільйонер: Сезон 2, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.6428571428571 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 28)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Handless Millionaire: Season 2.
  • Вона отримала оцінку 3.6 з 5, проголосувало 28 чоловік(а).
  • Дата релізу: Березень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри