Гра Ставка На Мільйон

Ласкаво просимо в гру "Ставка на мільйон", де ви зможете проявити свої знання і виграти велику суму грошей. Це та ж сама гра в "Шоу Мільйонер", але тут додані нові правила і можливості. Перед кожною відповіддю ви ставите свою ставку і в разі неправильної відповіді, ви програєте гроші, а в разі правильної, виграєте. Що більше правильних відповідей, то більше у вас грошей, на які ви можете купувати меблі у свою власну квартиру, поки не облаштуєте її на максимум.

Як грати?

У грі доступні два режими: одиночний і гра на двох. Ви можете вибрати категорію запитань і відповісти на вісім із них, розподіляючи свою стартову суму в 40 пачках по 25000 рублів між люками з відповідями. Вам дається хвилина на відповідь, і неправильна відповідь означає втрату грошей, поставлених на цей люк.

Щоб уникнути банкрутства, ви можете використовувати страховку, яка поверне половину програних грошей. Крім того, ви можете використовувати виграні гроші для облаштування віртуальної квартири, купуючи або покращуючи предмети інтер'єру.

Якщо ви оберете режим гри на двох, кожному гравцеві буде доступна стартова сума в 1 мільйон рублів, і переможцем буде той, хто збереже найбільше грошей після відповіді на вісім запитань.

Удачі в грі та станьте мільйонером, використовуючи свої знання та інтуїцію!

Тут розташована онлайн гра Ставка На Мільйон, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.1666666666667 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 30)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Гра отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 30 чоловік(а).
  • Дата релізу: Квітень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри