Гра Мільйонер 2023: Вікторина

Гра "Мільйонер 2023: Вікторина" це найновіша версія знаменитої гри, в якій ми підготували нову базу захопливих запитань. Візьміть участь в інтелектуальній вікторині, очоліть таблицю лідерів і запросіть друзів позмагатися з вами! Сотні різних запитань на кожну із сотень тем, ви впевнені що знаєте так багато, щоб дати правильні відповіді? Гра не тільки перевірить ваші знання, а й дасть вам можливість розширити їх, даючи вам правильні відповіді на багато цікавих запитань.

Гра являє собою чудову можливість перевірити свій рівень ерудиції та знань, поповнити свій багаж знань та інформації. У цій чудовій вікторині на вас чекають різноманітні та цікаві запитання, а також якісна графіка, звуковий супровід і анімація, які максимально занурять вас в атмосферу гри!

Настав час стати справжнім мільйонером у валюті рублі! Гра має 3 основні режими: класичний, супермільйонер і таймер. Перший режим має 15 запитань, 4 підказки та 2 суми, що не згорають, а призовий фонд становить 3 мільйони рублів. Режим супермільйонер має 25 запитань, 5 підказок і 1 непогорювану суму, а призовий фонд становить цілих 10 мільйонів. Також режим таймера має 15 запитань, 4 підказки та обмеження в 30 секунд на кожне запитання. Призовий фонд, як і зазвичай, 3 мільйони рублів. Ви можете обирати будь-який з режимів і приступити до гри.

Як грати?

Правила гри прості: вам потрібно правильно відповісти на кілька запитань, щоб виграти головний приз. Кожне запитання має чотири варіанти відповіді, з яких тільки один є правильним. Ви маєте такі підказки як: зміна питання, дзвінок другу, допомога залу, 50:50 і Х2. Щоб пройти всю гру, потрібно вибрати один із режимів і дійти до самого кінця, останнього запитання і дати на нього правильну відповідь. Якщо ви не змогли відповісти правильно, ваш виграш складе суму, яка була досягнута на незгораючій позначці.

Давайте відповімо на запитання та виграємо призи. Зароблені гроші можна витратити на купівлю різних речей, транспорту або навіть нерухомості! Накопичуйте багатства і потрапте в таблицю лідерів!

Тут розташована онлайн гра Мільйонер 2023: Вікторина, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.4086956521739 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 115)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Millionaire 2023: Quiz.
  • Вона отримала оцінку 4.4 з 5, проголосувало 115 чоловік(а).
  • Дата релізу: Квітень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри