Гра Монополія Клуб | Монополія Капіталіст

Гра "Капіталіст" - це фінансова стратегічна онлайн гра, заснована на відомій Монополії. Вам більше не доведеться грати в нудну паперову гру разом зі своїми друзями, ви можете приєднатися до багатокористувацьких онлайн-баталій, які відбуватимуться на онлайн серверах між тисячами людей з різних точок планети.

Монополія Клуб | Монополія Капіталістпривітає вас усіх! Мета гри - заробити найбільшу кількість грошей і збанкрутувати інших гравців. Для цього вам потрібно буде скуповувати підприємства і виманювати гроші з ваших суперників. Наприкінці гри перемагає тільки один гравець - який зібрав найбільше монополій і розорив усіх інших гравців, залишивши їх без копійки.

В ігор є система чату, за допомогою якого ви можете спілкуватися з іншими гравцями. Ви можете вибирати різні ігрові столи і до вас неодмінно приєднаються інші гравці. Кожна гра в цю монополію принесе вам ще більше азарту і допоможе активно і весело провести час в новій компанії досвідчених бізнесменів! Граючи в цю гру, ви неодмінно розвиватимете своє логічне мислення, розширите економічні кордони та навчитеся рахувати, віднімати, робити та множити. Вчіться вигадувати власні махінації, щоб обійти всіх інших гравців і стати найбагатшим!

Як грати?

Хочете стати успішним капіталістом? Тоді швидше приступайте до гри! Ви можете увійти в систему за допомогою Гугл, Фейсбук, Apple, або ж просто пройти швидку реєстрацію та отримати свій акаунт на сайті Monopoly Club, який дасть вам змогу вести власну статистику та збільшувати свій капітал, щоб потрапити на самий верх у таблиці лідерів. Після успішної реєстрації вам доступні столи, за якими ви будете грати. У кожного гравця є можливість зайняти місце тільки за одним зі столів одночасно, після чого потрібно чекати старту гри.

У кожній грі може бути від 2 до 5 гравців, залежно від обраних правил під час створення столу. Усі гравці ходять по черзі, кидаючи ігрові кубики. Довжина ходу залежить від цифр, які випадають на кубиках. Кожен гравець має фішку свого кольору і ходить саме нею. Коли фішка потрапляє на якусь клітину, гравець може викупити це підприємство і отримувати з нього гроші. Чим більше підприємств, тим більше у вас грошей, головне щоб удача була на вашому боці, інакше будь-який капітал можна втратити дуже швидко. Грайте якомога більше ігор і вчіться, щоб стати одним із найкращих гравців у Монополію!

Тут розташована онлайн гра Монополія Клуб | Монополія Капіталіст, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
2.9889502762431 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 181)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Monopoly Club | Monopoly Capitalist.
  • Вона отримала оцінку 3.0 з 5, проголосувало 181 чоловік(а).
  • Дата релізу: Січень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри